Tarieven

Eerste behandeling en intake: 125 euro
Een therapie start met een uitgebreid intakegesprek waarna er een complete lichaamsbehandeling volgt die bedoeld is om de huidige energiebalans van het lichaam in kaart te brengen. Na afloop maken we samen een behandelplan.
Duur: 2 uur

Namikoshi basisbehandeling: 85 euro
Een uitgebreide shiatsubehandeling die diepe ontspanning brengt en waarin er gewerkt wordt aan specifieke klachten.
Duur: 1 uur en 20 minuten

Shiatsu Intensive: 125 euro
Een zeer diepgaande behandeling van lichaam en geest waarbij er ruimte en tijd is voor gesprek en duiding van de signalen die het lichaam geeft.
Duur: 2 uur

Shiatsu en Voeding: 165 euro
Goede voeding is vaak cruciaal in het proces van beter worden. Maar wat is goed? Volgens de Traditionele Chinese Geneeswijze is daar geen eenduidig antwoord op te geven. Het hangt af van de persoonlijke energiebalans. Voorafgaand aan de behandeling gaan we uitgebreid in op het huidige voedingspatroon en krijgt u voedingsadviezen op maat. Dit advies werk ik uit en krijgt u schriftelijk toegestuurd.
Duur: 2 uur


Betalen
U kunt aansluitend aan de behandeling contant betalen of per bankoverschrijving. In beide gevallen krijgt u een factuur per mail toegestuurd.


Verzekering
Veel zorgverzekeringen hebben Shiatsutherapie in hun pakket. Wilt u zeker weten of ook uw verzekering Shiatsutherapie vergoedt, kijkt u dan in uw polis of op de website van uw zorgverzekeraar, of neem contact op met uw verzekeringsmaatschappij.

Ik ben aangesloten bij de NVST en de RBCZ. Hierdoor worden de behandelingen door bijna alle zorgverzekeraars vergoed. Een lijst met zorgverzekeraars die de behandelingen vergoeden, vindt u hier https://www.nvst.nl/zorgverzekeraars/